bispebjerg hospital kønssygdomme åbningstider eroguide

Husk at du kun kan henvende dig angående tidsbestilling til undersøgelse mellem 8:30 og 12:00. Ungdomsmodtagelsen Vognmandsgade 12 3300 Frederiksværk Ungdomsmodtagelsen (Frederiksberg) er placeret i et lille 2-etagers hus med stakit og parkeringsplads foran og let at kende på det grønne skilt på bygningen. Her er den fulde liste over tests som tilbydes på klinikken: Klamydia (sekretprøve gonoré (sekretprøve hIV (blodprøve herpes (laboratorieprøve). 29 5000 Odense C Tidligere kendt som "Ambulatorium for hud- og kønssygdomme" og "Hudafdeling I og Allergicentret" Det er bygningen lige bag ved lygtepælen med "Betalingszone"-skiltet når man kigger her på Google Streetview.

Velkommen til Klinik: Bispebjerg hospital kønssygdomme åbningstider eroguide

15 minutter og du kan forvente svar i løbet af 1-2 uger. Kontakt Venereaklinikken, afdelingen på Bispebjerg Hospital som tager sig af kønssygdomme kan kontaktes på følgende telefonnummer: (Tryk på nummeret for at ringe). Due to summer holiday the telephone for appointment is closed from July 15 to August. Drop in i s open all weekdays in case of urgent matters from July 15 to August 2 (please see opening  hours). Klinikken er åben for alle, der ønsker undersøgelse og behandling for seksuelt overførte infektioner, rådgivning eller vejledning. Aarhus: Marselisborg Hospital BEMÆRK: Dette er ikke længere en Walk-In klinik. Henvisning ej nødvendigt Undersøgelse tager. Sal 2300 København S, klinikken ligger på samme vej som Lergravsparken. Der forefindes enkeltklassificerede stillinger inden for alle dele af speciallægeudannelsen: introduktionsstillinger, kursusreservelægestillinger. Hjælp os med at hjælpe flere til et sundt, sygdomsfrits sexliv. Tidsbestilling (Undersøgelse) på telefon hverdage 8:30 til 12:00. Har du fået et positivt testresultat og skal blot have fundet let behandling? Gratis rådgivning Gratis konsultation Alle aldersgrupper er velkomne Klamydia/Gonoré-test uden tidsbestilling Andre besøgsformål kræver tidsbestilling Præventionsklinikkens hjemmeside Bestil klamydiatest online Bestil klamydiabehandling online Gentofte: Gentofte Hospital Klinik for kønssygdomme Kildegårdsvej 28, opgang 15, stuen 2900 Hellerup. Region Hovedstaden, region Midtjylland, region Nordjylland, region Sjælland. Du kan naturligvis se om du har en infektion med chlamydia trachomatis på Bispebjergs Klinik for Kønssygdomme. Venereaklinikken har lukket alle weekender og helligdage. Er mit besøg på Venereaklinikken anonymt? 5 minutter at gå og det er muligt at bruge gangtunnelen. Som en del af dit besøg vil du have en samtale med en læge eller sygeplejerske, som vil rådgive og vejlede yderligere i forhold til hvordan du kan have et sikkert sexliv. Find behandling online - levering næste hverdag. Gonoré (sekretprøve herpes (laboratorieprøve kønsvorter/kondylomer, smitsom leverbetændelse/hepatitis (blodprøve syfilis (blodprøve). Kan man bestille tid på Venereaklinikken? Kontakt UngMod 24-7 på telefon eller SMS på eller send en email, de vender tilbage inden for 24 timer. For mange i regionen er det desværre det samme som "ingen tilbud" grundet afstanden. Klinikken oplyser om ventetid. Der er åbent for indgang i et kort tidsrum på én time, hvorefter man skal forvente at vente mere eller mindre hele dagen på at blive tilset. Ønsker du at være 100 anonym i behandlingen af din kønssygdom, kan du i stedet finde klamydiabehandling online. Vær opmærksom på at konsultation er gratis, men at der skal betales for behandling.

Kontakt og åbningstider: Bispebjerg hospital kønssygdomme åbningstider eroguide

Hvorvidt der kan udstedes recept er altid op til lægen der vurderer din sag, ved komplicerede/alvorlige symptomer henviser vi altid til egen læge/klinik for kønssygdomme eller motel i odense thai massage tåstrup hudlæge, så du kan få en grundig undersøgelse. Centret tilbyder "Udredning og behandling af kønssygdomme." - det er desværre ikke angivet nærmere hvad de egentlig tilbyder af services. Klinikken åbner telefonen. Bispebjerg: Venereaklinikken, bispebjerg Bakke. BEMÆRK: Her testes ikke for HIV og syfilis! Telefon mandag til torsdag 7:30-10:00 og 13:00-15:00 samt fredag 7:30-10:00. Dag i denne periode og at der vil være ventetid. Ved ankomst til klinikken bedes du oplyse til sekretæren at du ikke ønsker journalnotater videresendt til egen læge, såfremt dette ønskes. Enten ved at gå til egen læge, eller besøge en af klinikkerne på listen herover eller du kan finde din behandling hos vores online apotek. Odense: Klinik SOS (Sexuelt Overførte Sygdomme) I - Ambulatorium Indgang 141 og 142, stuen Søndre Blvd. Drej til venstre og følg Jernbanegade rundt til du kan se en lyserød bygning på højre hånd, drej til højre her, og Vognmandsgade 12 er lige frem på venstre hånd. Torsdag: 8:30-9:30, fredag: 9:00-10:00, på Bispebjergs Venereaklinik tilbydes følgende tests: HIV (blodprøve klamydia (sekretprøve). 8:00 til 15:00 mandag, tirsdag og torsdag,. Klinik for kønssygdommes hjemmeside Bestil klamydiatest online Bestil klamydiabehandling online Frederiksberg og Frederiksværk/Halsnæs: Ungdomsmodtagelsen BEMÆRK: Tilbuddet på Frederiksberg findes ikke længere, da kommunen har valgt ikke at søge om midler til projektet hos Region Hovedstaden. Præventionsklinikken er skrevet på listen her, da der stadig findes en lang række artikler og henvisninger på nettet. Du kan også bare dukke op tirsdage i tidsrummet 14-16. Der er fremmøde mandag fra.

0 tanker om “Bispebjerg hospital kønssygdomme åbningstider eroguide

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *